U3V cyklus A

Cyklus A

 

1. semestr: Senior - aktivní potravinář (teorie), Ing. Josef Mrázek

  1. Správná výživa jako předpoklad aktivního života (5.10.2021)
  2. Jak rozumět informacím na obalech potravin (12.10.2021)
  3. Jak se zajišťovala bezpečnost potravin (19.10.2021)
  4. Je možné falšovat potraviny? (26.10.2021)
  5. Mléko jako potravina a surovina pro výrobu (9.11.2021)
  6. Pasterovat nebo nepasterovat? Další úpravy mléka (16.11.2021)
  7. Jak hodnotíme jakost mlékárenských výrobků, ukázky, vady (23.11.2021)

2. semestr: Senior - aktivní potravinář (praxe), Ing. Josef Mrázek

  1. Teoretická příprava (8. března ve 14:00)
  2. Praktické cvičení (22. března ve 14:00)
  3. Praktické cvičení (23. března v 15:30)
  4. Praktická cvičení (5. dubna ve 14:00)
  5. Ukončení (6. dubna v 15:30)
  6.  
  7.  

​3. semestr: Dějiny české zahradní architektury, Ing. Lenka Křesadlová, Ph.D.

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  

4. semestr: Životní styl pro 3. věk, PhDr. Jiří Hřebíček

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  

Přednášky budou probíhat na VOŠP a SPŠM Kroměříž, místnost U1 v daných časech.

Tyto přednášky jsou přístupné pouze přihlášeným posluchačům.